۱۲۷. تاثیر هر کلیک بر روی یک کیورد خاص: پیج هایی که کلیک بیشتری برای کیورد درون خود کسب کنند در نتایج جستجو مربوط به آن کیورد بیشتر نمایش داده میشوند.
۱۲۸. تاثیر کلیک ها بر روی همه کیوردها: تعداد کلیک ها بر روی کیوردهای درون یک سایت یا پیج نشان دهنده نظر مخاطبان میباشد و در رنک سایت تاثیر اساسی دارد.
۱۲۹. نرخ گشت زدن و ماندن در پیج: اگرچه هر کسی موافق تاثیر «میزان گشت زدن درون سایت» بر سئو نمیباشد, با این وجود میتواند روشی باشد که گوگل از کاربران برای تست کیفیت سایت ها استفاده کند. سریع بالا پایین شدن یک سایت توسط کاربران یا سریع بسته شدن آن میتواند نشانی از بی کیفیت بودن سایت باشد.
۱۳۰. ترافیک مستقیم: ثابت شده است گوگل از اطلاعات موجود در گوگل چروم برای تعیین میزان دیده شدن یک پیج استفاده میکند. سایت هایی که ترافیک مستقیم بالاتری دارند با کیفیت تر از سایت هایی با ترافیک مستقیم پایین تر, در نظر گرفته میشوند.
۱۳۱. ترافیک تکراری: گوگل به بازدید دوباره کاربران, پس از بازدید اولیه, نیز توجه میکند. سایت هایی که بازدید کنندگان تکراری بیشتری دارند در نتایج جستجو بیشتر نمایش داده میشوند.
۱۳۲. سایت های بلاک شده: گوگل دیگر از این خاصیت در گوگل چروم استفاده نمیکند. اگرچه پاندا همچنان آن را به عنوان نشانی از کیفیت سایت به کار میبرد.
۱۳۳. بوکمارکهای چروم: گوگل اطلاعات و داده های به کاربرده شده در بروزر چروم را جمع آوری میکند. پیج هایی که در چروم بوک مارک شدهاند رنک بالاتری دریافت میکنند.
۱۳۴. اطلاعات موجود در نوار ابزار گوگل: گوگل از اطلاعات موجود در نوار ابزار گوگل به عنوان یک سیگنال رتبه بندی استفاده میکند. اگرچه علاوه بر سرعت لودینگ پیج و بدافزارهای موجود در پیج, امروزه اطلاعات دیگری که گوگل از نوار ابزار جمع آوری میکند شناخته شده است.
۱۳۵. تعداد نظرات: پیجی که نظرات زیادی از مخاطبان دریافت کرده است, با کیفیت تر در نظر گرفته میشود.
۱۳۶. زمان در سایت: علم تجزیه و تحلیل گوگل و اطلاعات موجود درون چروم به گوگل در تعیین متوسط زمان ماندن کاربران در سایت کمک میکند. مدت زمانی که کاربر درون سایت میگذراند نشانی از کیفیت سایت محسوب میشود.
در انتها یادآوری میشود موارد گفته شده, مربوط به بخش پنجم لیست فاکتورهای رتبه بندی گوگل یعنی «تعامل با کاربران» میباشد. در مقالات بعدی با بخش های دیگری از این لیست آشنا خواهید شد.